Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Starnge thing happening to electrics Clio 1999

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 16th July 2009 Thread Starter
Junior Member
Join Date: May 2009
Posts: 6
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Starnge thing happening to electrics Clio 1999

I'm after some advice.
Just been getting my clio 1.2 ready for its annual MOT .

Come across several problems, relating to the electrics.

First off when checking the hazard warning light switch nothing happened, the indicators at this point were still working.

Ok so I checked under the left hand side of the dash, nothing to obvious apart from a record/playback module from Automotive Electronics sitting there...umm smacks to me like she has had immobilser issues in the past...

Ok so looked around for something obvious pushed the flasher relay back into its slot at postion C , and now the bugger won't stop clicking, now the hazard switch works on the right side only. indicators still working though.

It cascades the... rear wiper has now stopped working and also the central locking has suddenly stopped working.

Now I'm thinking ..bad earth..anything obvious or am I looking at the multi-timer unit.

Thanks in advance
Currently in Jabber's garage:
Audi 90 Quattro
Jabber is offline  
  5 Lastest Threads by Jabber
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Starnge thing happening to electrics Clio 1999 Electronics Jabber 4 1017 16th July 2009 11:34 AM
1999 Clio Driveshaft? Engines Jabber 2 2228 8th May 2009 05:24 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome