Here's my calculations for the Laguna II ( correct me if I am wrong )
The laguna II Fuel Tank Capacity is 70 litres
1 litre = 0.22 Imperial Gallons
So 70 x 0.22 = 15.4 Gallons total available fuel..
According to the vehicle computer around town I get an average of 30 mpg
30 x 15.4 = 462miles..
According to the vehicle computer on long trips I get an average of 37 mpg
37 x 15.4 = 569.8 miles
So although I never filled up and did this I conclude that
Around town = 462miles
Motorway and long journeys = 569.8 miles
As for the petrol cost it has gone up from around 80p to 96p per litre in the last year alone..
So for a full tank of 70 litres the price
was £56 - Sept 2004
is £67.20 - Sept 2005
Shockingly expensive and a huge percentage increase !!!
What happened to the fuel protests !!
PS:- I am a maths teacher or what ?