Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Temp gauge on cold always

View Single Post
post #6 of (permalink) Old 8th September 2009
Diamond member
freddybabe's Avatar
Join Date: Jun 2006
Posts: 355
Nominated 0 Times in 0 Posts
Nominated TOTW/F/M Award(s): 2
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Originally Posted by vDiag View Post
Well, what can i say - nobody of you non-driving-renault-moderators can tell where those are scanned from, all i am trying to do was give a little help here and frankly nobody cares if unidentifyed pictures are posted in helpful purposes like this.

But i realise now that trying to be of constructive help in this forum is occaisonally very difficult as ive also noticed a post of mine being deleted only for mentioning the word "immobiliser" so to speak.

I think i have been contributing good and helpful in those posts ive entered but frankly i dont bother to continue because its too silly.
Sorry folks, keep chit-chatting. No offence, but i think some rules are bent too much and making it of little interest to offer time as one never knows if it will be removed or not in the end.

Im off to another forum instead.
Don't go vDIAG.

I for one have been most impressed by your in depth knowledge of Renaults.

Some of the rules here are barking and in my view unfairly and un-evenhandedly applied.

Currently in freddybabe's garage:
Hymer Motorhome and MgF.
freddybabe is offline  
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome