Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Temp gauge on cold always

View Single Post
post #8 of (permalink) Old 8th September 2009
Posts: n/a
Originally Posted by vDiag View Post
Well, what can i say - nobody of you non-driving-renault-moderators can tell where those are scanned from, all i am trying to do was give a little help here and frankly nobody cares if unidentifyed pictures are posted in helpful purposes like this.

But i realise now that trying to be of constructive help in this forum is occaisonally very difficult as ive also noticed a post of mine being deleted only for mentioning the word "immobiliser" so to speak.

I think i have been contributing good and helpful in those posts ive entered but frankly i dont bother to continue because its too silly.
Sorry folks, keep chit-chatting. No offence, but i think some rules are bent too much and making it of little interest to offer time as one never knows if it will be removed or not in the end.

Im off to another forum instead.
No, we can't tell where they come from and for that reason we play it safe and remove it all. Sorry about that but it is clear in the rules that this is the case.

As for your deleted post, I have been through your entire post history and none of your posts have been deleted perhaps the thread has moved from it's original location

You help on this forum is very much appreciated, but if you choose not to contribute in future because of the way that the forum is run, that is your choice.
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome