Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - ESP fault in Laguna 2 (06)

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 26th September 2009 Thread Starter
Diamond member
coleyjf's Avatar
Join Date: Jun 2009
Posts: 102
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 25
Thanked 4 Times in 4 Posts
Question ESP fault in Laguna 2 (06)

Hi all

Laguna 2 (06) 2.0T Initial - (5 door auto)

Weird fault, went on holiday for 2 weeks - no problems with the car before I went - It was parked outside (deadlocked) -I came back and started it after 2 weeks - Immediately it comes up with the amber "ESP fault" and spanner lights on the dash. No other probs - runs well - engine all OK just No ESP!

I realise the fault can be from all sorts of sensors BUT seemed odd that standing caused it - any ideas of a contact that could have gone "dry" or Dirty" whilst standing. BTW It's hardly rained in those 2 weeks.


Currently in coleyjf's garage:
2010 Mercedes Benz C220 CDi ( Blue efficiency sport) saloon
coleyjf is offline  
  5 Lastest Threads by coleyjf
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
2006 Lag 2 (2.0L turbo petrol) Toxic Fume light... Engines madnoel10 1 1077 8th January 2013 07:51 AM
Wheel required for 2006 Laguna II Initiale Wheels & tyres coleyjf 2 1286 28th May 2012 06:43 AM
Laguna 2 heater blower model Heating & cooling coleyjf 8 7937 8th December 2010 03:35 PM
Laguna II, 2006 fan not working HELP! Heating & cooling coleyjf 3 4408 6th December 2010 10:17 AM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome