Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Laguna II Stereo/Aux Display issue

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 17th November 2009 Thread Starter
Rob.'s Avatar
Join Date: Jun 2009
Posts: 47
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Laguna II Stereo/Aux Display issue

Driving home this afternoon, nothing out of the ordinary, when for no apparent reason the stereo went off and the illumination/clock/ext temp all disappeared.

First thought was fuse blown for some reason, but having checked the 10A fuse for the radio/communications its fine. Strange thing being that the little display on the left for the open doors is still working, though also not illuminating.

Anyone any suggestions? Are there any other fuses (under the bonnet or elsewhere) that are in some way connected to the stereo & aux display?

All the other electrics seem to still be working just fine.
Currently in Rob.'s garage:
2002 Renault Laguna II 1.9dCi Dynamique Sports Tourer
Rob. is offline  
  5 Lastest Threads by Rob.
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Laguna II 1.9dCI Cry For Help Engines cap 3 1605 23rd June 2010 11:34 AM
Laguna II Towbar Electrics - Quirk, feature, what... Electronics Rob. 4 2253 14th March 2010 11:02 PM
Laguna II Stereo/Aux Display issue Electronics vicfisher 4 1880 17th November 2009 10:17 PM
Stranded - Laguna II dCI No Ignition Electronics Rob. 5 3658 1st July 2009 11:40 AM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome