Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Renault Laguna 1 - dTi Non-Start*FIXED*

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 22nd February 2010 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Sep 2009
Posts: 29
Nominated 0 Times in 1 Post
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Renault Laguna 1 - dTi Non-Start*FIXED*

hi all, iv had my 99 laguna 1.9dti for a while and has been a grand workhorse. for a while now she's been a bit funny starting from cold, when glow plug light goes out id crank it but she wouldnt go, then stop leave ignition on for ten secs or so and shed go, be fine all day then and this fault was only the odd morning now and again. she started fine other night after work got me about 2 mins from my house and just died and wont go!! tries sometimes but wont have it, ive replaced glow plugs, stop solenoid on pump and flywheel/crank sensor, still no go and she got fuel, no trouble codes on my renault clip computer, not immobilised but i dont think the main relay is working as live data says it was inactive?? now i only get a glow tell tale on dash now and then but when i do it fires but when i dont it wont, also when the tell tale is present a yelow square box with a squiggly line through it also lights up and stays on.... any ideas please. iv checked earths ect...
Currently in sobed's garage:
58 reg twingo RS 133 cup........03 laguna dynamique....99 poorly laguna dti......99 citroen relay 1000D
sobed is offline  
  5 Lastest Threads by sobed
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
2005 Espace 1.9dci flat Engines sobed 0 758 11th May 2013 06:49 PM
kangoo 1.5 dci rail pressure fault Engines hondo 4 9645 18th March 2010 07:54 PM
Renault Laguna 1 - dTi Non-Start*FIXED* Laguna BigRich 8 5118 22nd February 2010 08:57 PM
Ford Fiesta - No Spark Other makes o9p0 16 5270 3rd December 2009 08:28 PM
kangoo 1.5 dci wastegate setting Engines sobed 8 8394 15th September 2009 08:52 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome