Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Renault Laguna II - Electronics - Loose sensor

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 31st August 2006 Thread Starter
Join Date: Oct 2005
Posts: 57
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via MSN to Disky
Renault Laguna II - Electronics - Loose sensor

Guys, need urgent help here please.

Went to work today, all was fine, then i hear a bumping from the bottom of the car. Sounded like something hitting the bottom of the floor................

Up she went up on the ramp tonight and i found this :

A Black box hanging from the passanger side of the car, wires coming from it heading back to the rear of the car in a black casing. There are no visible wires that look like they should go to the front of the car. When i traced it to the rear of the car, it looks like it goes up the wheelarch and then back into the car ,, strange,, is this the ext tem sender ?

going to get the label from the cable and post the numbers from it to see if that gives any assistance.

kind regards

EDIT: the label on the cable says :
DATA: 12/03/01
8200066374 A

Any idea's ?

Further Update: looks like it's stuck to the underside of the car, 3 wires, black, white and red,, will go try get a picture of it now
Attached Files
File Type: zip (991.5 KB, 91 views)

Last edited by Disky; 31st August 2006 at 07:12 PM.
Disky is offline  
  5 Lastest Threads by Disky
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
PRANGED the Lag II Bodywork Disky 23 3610 21st November 2006 08:59 PM
Renault Laguna II - Electronics - Loose sensor Electronics Lagdti 12 3146 31st August 2006 06:10 PM
Renault Clio bulbs, H7 or H4's ?? Electronics Disky 2 6510 22nd June 2006 07:09 PM
Silly servicing Cars & motoring Disky 20 3005 15th May 2006 07:51 PM
I can't blieve i just did this.............. Cars & motoring chris m 3 1068 15th April 2006 09:50 AM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome