Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - 3 days after buying - another problem, cutting out when starting up 2.0vvt

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 11th March 2012 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Sep 2009
Posts: 26
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
3 days after buying - another problem, cutting out when starting up 2.0vvt

Well the gremlins are surfacing - after knowingly bought a car with a few niggles, another one has surfaced.

I've got the 2004 Megane CC 2.0vvt 6 speed.. Drives ok, pretty quiet as well. But on two occasions when starting it up, it's died straight away.

Now i initially thought it was just one of those things until this morning when i died and i had trouble getting it going.. there was even a brief message flash up on the display but it went before i could make it out.

I've read about a dephaser thingy for the 1.6 but does this 'issue' appear with the 2.0vvt also?

Currently in bazza825's garage:
2004 Renault Megane CC 2.0vvt Privilege
bazza825 is offline  
  5 Lastest Threads by bazza825
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Does the 2.0vvt Megane engine have a Dephaser... Engines Big Dav 3 2855 12th March 2012 09:24 PM
3 days after buying - another problem, cutting... Cars & motoring Raynult 1 865 11th March 2012 11:06 AM
'04 Megane CC Driver window doesn't go up or down... Electronics bazza825 2 1115 11th March 2012 09:10 AM
Do Convertibles feel different to drive with the... Cars & motoring bazza825 6 1494 10th March 2012 07:47 PM
Just picked up a Megane CC & Already got... Cars & motoring bazza825 18 3006 7th March 2012 05:49 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome