Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Desperate

Thread: Desperate
View Single Post
post #1 of (permalink) Old 18th May 2013 Thread Starter
Platinum member
planmeca's Avatar
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,448
Nominated 0 Times in 3 Posts
Nominated TOTW/F/M Award(s): 1
Thanks: 332
Thanked 323 Times in 277 Posts

Evening all,

Can anyone offer any suggestions at all to help solve my problem.

My Mk1 Laguna Estate has a severe vibration on the front which seems to be there all the time. So far I have done the following.

Changed Drop Links, Front Shocks, RHS Ball joint, Track rod ends wheels and tyres, Engine rear mount but the fault is still there. I have also adjusted the top engine mount as I know this can be a problem.

The problem is there under load or when coasting, in or out of gear.

Can anyone throw anything else into the melting pot as I am now loosing my mind over this annoying problem. I really don't know where to go next.

Forgot to say I have also changed both driveshafts.
Currently in planmeca's garage:
Renault Laguna 1.8 16v x 2 and a lot of other things. could really do with a tidy up to be honest I'll do it tomorrow
planmeca is offline  
  5 Lastest Threads by planmeca
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Sad news for mobile phone users Jokes & funny stuff pianoforte 1 864 13th November 2014 10:45 PM
Lost and found Jokes & funny stuff planmeca 0 559 9th November 2014 09:49 AM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome