Megane II rear wiper problem - Renault Forums :: Independent Renault forum

Go Back   Renault Forums :: Independent Renault forum Problem Solving Ask the Experts Electronics

Notices

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

RenaultForums
... Quick links
... Forum list
... Your dashboard
... Search the forums
... List new posts
... List today's posts
... List 0 reply posts
... Live post list (iSpy)
... Most viewed threads
... Special offers
... Members
... Member list
... Member map
... Member's gallery
... Who is online?
... Social groups
... Forum leaders
... Information
... FAQ index
... Garage list
...   Map version
... Glossary
... View our rules
...   Advertising
...   Privacy policy
... Contact us
... Feedback
... Fun stuff
... Arcade games
... Chat room
... Folding@Home
... Data
... Who drives what?
... Who supports who?



Use the drop-down below to display RenaultForums in the language of your choice.

Megane II rear wiper problem

Electronics


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25th January 2009   #1
jejenche
jejenche is
has no status.
Junior Member
 
jejenche's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 7
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Megane II rear wiper problem

Hi, i have Megane II 2005, 1.5 dci, and I have problem whit rear sreen wiper. I was driving, and i turn on rear wiper. He wiped sreen, and i turned him off. When i try to turn him on again, he didnt move. Wiper didnt work for few days, then, once when I chose reverse gear, whit my wipers on, he start to work again. When i turn him on (on stick) he worked. Then, again, in middle of drive he stop working again. I parked car in shoping moll, and after ~ 30 min, I started engine, tryed to turn wiper on, and he worked again. Anyone have idea whats going on? I checked fuse, and all are ok.

P.S. Sorry for my bad English :/
Currently in jejenche's garage:
2005 Renault Megane II 1.5dCi
jejenche is offline   Reply With Quote Quick reply to this message

5 Lastest Threads by jejenche
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Do I have tyre pressure sensors? Wheels & tyres dok_golf 8 982 26th January 2009 10:40 AM
Megane II rear wiper problem Electronics jejenche 2 2526 25th January 2009 09:37 PM

Sponsored Links
Advertisement
 
Old 25th January 2009   #2
ottoman
ottoman is
has no status.
Platinum member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 14,145
Nominated 1 Time in 1 Post
Nominated TOTW/F/M Award(s): 1
Thanks: 0
Thanked 56 Times in 24 Posts
This is a known fault with the Megane II & Scenic II I believe there is a software update from Renault
ottoman is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 25th January 2009   #3
jejenche
jejenche is
has no status.
Junior Member
Threadstarter
 
jejenche's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 7
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
So you think I can go to service, update software, and it will solve my problem?
Currently in jejenche's garage:
2005 Renault Megane II 1.5dCi
jejenche is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Tags
megane, problem, rear, wiper

Quick Reply
Message:
Options
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 
   

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 01:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005-2009 RenaultForums
 
Inactive Reminders By Mished.co.uk and FTP-Anime.com