Independent Renault Forums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-8 of 8 Results
  1. Engines
    Hello, For a while I have been facing the following problem: When I start the car for the first time after it rested for some hours (whether it's hot/cold, winter/summer), in the first few seconds I have an oscillating idle that comes with strange noises (gallops) and beats as if I were...
  2. Engines
    Hi all, i'm new here and just recently purchased a Renault Megane 1.4 tce year 2010 with 110.000km. After about 1000km of pleasant driving i got check antipolution system light on my dash when i switch on the car. Theres juddering and a knocking sound until the engine warms up. When it warms up...
  3. Megane
    Hi Guys New to the forum but I have a problem that is baffling me so was hoping somebody can relate/knows the problem or solution. Bought the 1.6 Dynamique Petrol in March with 60k on the clock. Within a month of having the car I got a roller coaster type clicking noise on startup and the car...
  4. Engines
    Good morning all, I come here to ask for some help, info, tips or hints from those more experts on mechanics than me or those that might have had a similar issue than mine. Since a month or so i've noticed that my Clio (Mk3 1.5 dCi 85cv 56 plate reg) has been showing increased smoke exhaust...
  5. Electronics
    Hi all, Am new to this forum but have searched around for a solution to my problem to no avail. A number of people report the same / similar issue but there doesn't seem to be an identified fix. The car is a 2001 1.9 dci scenic, when cold the glow plug indicator do not always light. I have to...
  6. Engines
    Hi the forum, recently bought a 2002 scenic 1.9dci however i am having trouble starting when cold, i have changed glow plugs and relay, if i leave ignition on for a few minutes it will start and when warm it starts okay, i have noticed glow plug light only stays on for about 1-2 seconds could...
  7. Engines
    Hi all, new member, just bought my megane last week. It's a 1999 with 80K on the clock but is in generally very good condition. The last two (cold) mornings I've had a little difficulty starting it. It turns over - the battery is brand new and plenty powerful enough. But then it seems to...
  8. Electronics
    My Laguna decided not to start on Saturday morning and I was in a rush to get to work so left the car and got a taxi. After getting home and trying again I get clicking noises when I push the start button. As I have had problems recently with the battery dying if the radio or lights are left on...
1-8 of 8 Results
Top