Independent Renault Forums banner

runs

  1. Engines
    Hi, I have a 2.5cdti movano, been in the garage for 4 weeks originally suspected valve or injector but head off and it had a cracked block, I got a 2nd hand bottom end (garage said it looked recon??) and machined head with recon injectors, they can get it to start on easy start and it drives and...
  2. Engines
    Hi everyone. Been a while since I posted. I have an 02 Clio 1.2 16v with 128000 on the clock. Torque is showing a problem with 02 sensor bank 1 sensor 1. The engine is running (@800 rpm idle when warm) and driving fine apart from one issue. When I restart the car, say about 10 minutes after a...
  3. Engines
    Hey Renault specialists! I know i'm the new guy! But it would be great if someone can help me out here. I have a 1.4 petrol 04 SCENIC with 90k on the clock. It has been stalling on start and seems to be that it is dropping below the correct idle. It only does it when cold and in order for it...
  4. Engines
    Got a strange one on my 2013 Megane 1.5DCI tonight. For the second time in a month its come up with 'Engine Failure Hazard' and the 'Stop' light. No other warning lights come on and the engine runs line with no apparent loss of power or strange noises. The message goes away of its own accord...
  5. Welcome to RenaultForums
    Just to say Hi to all the members. My dead Trekka is slowly coming back to life, it's had every common problems and lots more besides as it's spent the last 7 years in a barn used as a sheep dog kennel. I hope to turn it into a micro camper when all is well. Wife has a 1.3 Wind and have had no...
  6. Engines
    My 2002 1.2 16V Petrol Clio has started to have periodic bouts of misfiring, accompanied by a loss of power. Then after turning the engine off for a short while and restarting, it will go on to run fine for a few more days - before doing it again! I fitted a new ignition coil and lead set last...
  7. Engines
    I am driving Uber n grab.maybe for full time I. Singapore.many friend tell me never touch Renault as their parts are fragile n not consistence... Almost average of 10000km per month.so what are the things need to change every 100000km ,any advice.will the dual clutch need to replace for maybe...
  8. Heating & cooling
    Hey there all trust u all good. Anyhows here it goes, ive got such a headache and the agents can't help me. My cooling fan on radiator don't stop running even with key out of the ignition. My temp gauge stopped working and i found that temp sensor was faulty and i was told that was my problem...
  9. Heating & cooling
    Hi guys. I have a 2011 Laguna estate initiale 2.0 dci tom tom. Yesterday I noticed the water temp was at less than quarter not at the usual half way point on the gauge and cool air coming from the vents after the car was stood for 30 min in traffic. Today I checked water level which is ok. I...
  10. Engines
    Hi I am back, after 254000 miles it stops with injection fault on screen, it will run with me using the prime pump but stops when not looking at diagrams it has a pressure reg and one sensor in the hp rail and one in the fuel pump do I change all or is there a renault tecnition out there who has...
  11. Electronics
    Hello all, I have a 2005 1.6 Grand scenic owned for the past 5 years.It has had many of the problems they succumb to which with the advice from this forum I have managed to fix it. I went to start the car and it didn't, instead the wipers came on briefly also the engine fan came on and the...
  12. Engines
    Hi all, Been having a small problem with my Clio for the past couple months, (yes this is the same car with the faulty cruise but thats another story!). Upon a cold start, regardless of the outside temperature or weather, the car would fire up normally, but immediately try to idle at about...
  13. Heating & cooling
    Hi I have a Koleos Priv 2.0 Diesel automatic. The radiator cooling fan will never switch off. This as you can guess discharges the battery. Checked the obvious relays in the black box within the engine compartment. Would really appreciate any suggestions on how to deal with this problem...
  14. Engines
    Hi All I am at the end of my diagnostic rope. I have a 1.5 clio dci expression 68 on a 2006 plate. For the past month the car will not start from the key. Car will bump start fine with virtually no effort and will drive fine. Now recently when the car is under load going up a hill, I get the...
  15. Engines
    Hello all, my Kangoo 1.5 Dci runs albeit lumpy and only 621 rpm I have plugged Bosch kit in but cannot see a problem when reading the following as i cant find the Delphi figures. rail pressure, actual 29.8 MPa rail pressure nominal 30.9MPa fuel pressure regulation 1.2v injected fuel quantity...
  16. Heating & cooling
    Hi, Does anyone have an idea to why my radiator fan runs all the time and the AC unit is not cooling? The radiator fan starts immediately when I start the cold engine and runs all the time. It also keeps running a few seconds after stopping the engine. I believe this is normal when the AC is...
  17. Electronics
    hi can anyone help I have a Renault laguna mk3 08 no reverse lights have checked the bulbs and all the fuses all seem to be ok I have changed the switch on the gearbox and still no reverse lights so it must be a fuse but what fuse runs the reverse lights I have asked Renault but all they say is...
  18. Engines
    hi everyone new and looking for help i have a master 2.5dci100 04 plate van where the glow plug light would come back on after start up run fine now it doesnt and van is in limp mode although on a bit of a longer trip out it came on half way along the journey and so ran great but back to limp...
  19. Engines
    My 2002 Kangoo 1.4 petrol runs like a charm, when it has started. But, occasionally, it will not start. Cold or hot makes no difference. It turns over, but does not appear to fire. Pumping fuel pedal makes no difference - keep foot off, press down and hold, pump it up & down, makes no...
  20. Engines
    Hi Guys, I have a few issues but the main one is that I start the car and the engine cuts out after about 6 or 7 seconds, I have taken out and cleaned every sensor as I bought the car as a non runner but it is now running if I unplug the MAP sensor. I have replaced the ECU, UCH, Steering Lock...
Top