Independent Renault Forums banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #1
hi my renault megane 1999 speedo does not work checked gearbox for sensor removed and cleaned front abs sensors but to no joy any help would be great cheers kellykars
 

·
Premium Member
Joined
·
431 Posts
hi and welcome to the forums:) has the spedo ever went eratic( shown random speeds 90mph when youve been actually doing about 30mph) before it went dead?
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #3
speedo

dont know just bought car from auctions removed front abs sensors and checked earth wire beside alternator but now stumpted thanks for your reply cheers kellykars
 

·
Premium Member
Joined
·
148 Posts
is it just the speedo not working? or are there any other indications? ,my old 99T megane sport used to have an intermittent speedo, but with stop light illuminated. diagnostic never recorded a fault and never got it fixed-then sold it, was told by the specialist that it could possibly be the ABS control unit??
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #5
speedo

theres nothing managment light is not on abs light not on think i will have to put into renault could be speedo head cheers kellykars
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
hi mate just readin ur post about the megane speedo. you asked the guy "has the spedo ever went eratic( shown random speeds 90mph when youve been actually doing about 30mph) before it went dead?" mine is doing that at the moment it is a 97 model. renault have changed the speed sensor but has not fixed it they reckon i need a new dash at cost of £500. any advice you have would be much appreciated cheers mate.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top