Independent Renault Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
Hello everybody i am new to this i own 2 renaults a Clio and a Megane so thought it would be a good idea to join the forum and share my car problems as well as try and help solve some othere peoples problems.:)
 

·
Administrator
Joined
·
21,710 Posts
Welcome to the forums Pete,

In that case you have come to the right place :)

What problems have you got then with your cars (if any)?

Regards
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #3
Hello Dave

well the only problem i have at the mo is the outside temp digi readout dosent work on my clio the sensor is there and all wiring to it seems to be ok but no joy apart from it flashes on and off with some silly reading from time to time might try a new sensor soon. As far as the Megane goes we have only had it for just over a week its a great car and i love driving it but i cant keep the missis out of it dont no how to solve that one ?.
Regards
Pete
 

·
Administrator
Joined
·
21,710 Posts
Sounds like your temperature sensor is faulty, and will need replacing as youve deduced. This is located in one of the wing mirrors. Shouldnt be an expensive fix.

As for the megane - lol. Hide the keys from the missus / tell hers its broken ? :d

:)
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #7
Hi there Leroy

yes i guess i will just have to live with the wife problem just hope she dont bash it.
Regards
Pete
 
1 - 7 of 7 Posts
Top