Independent Renault Forums banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
Hi all
I have a senice 05 and my rear off side lights blown the bulb is ok as have changed that so must be fuse have looked at the fuses in gloce box and in engine but dont know what fuse . took all the red fuses out and they all look O.K. please help as I don`t know what to do next​
many thanks
ROB
 

·
Premium Member
Joined
·
2,447 Posts
The O/S tail light shares the same fuse as the O/S side light. If the O/S side light is working and you are sure that the bulb is OK then it must me a wiring / poor connection fault.

I would start by swapping the tail lights left to right just to confirm the bulb. If the O/S is still not working, I would take a good look at the connection to the rear light clusters, sometimes just unplugging and reconnecting the connector can sort things out. Also take a look and see what the contacts in the bulb holder look like, if they look 'fury' give them a clean with some fine grade paper to see if it works.

Failing that, you may have to start looking around with a multimeter to see if you can find a wiring fault.

BTW... The fuse is F7A (7.5A) located in the engine multiplex module (not the passenger compartment fuse box)

Good luck!
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #3
Thanks

Many Thanks for the help martin999 I have now found my blown fuse and will now get a replacement. It was were you said but not very easy to get to
many thanks
Rob​
 
1 - 3 of 3 Posts
Top