Independent Renault Forums banner

LAGUNA 2001 DCi Drzwi kierowcy nie chcą się otworzyć

4.8K views 6 replies 5 participants last post by  nickMK  
#1 ·
Cześć wszystkim.
Moje drzwi kierowcy nie odblokowują się za pomocą przycisku karty Key card ani za pomocą przycisku centralnego zamka przy włączniku świateł awaryjnych.
Wszystkie inne drzwi blokują się i odblokowują tak jak powinny, a drzwi kierowcy blokują się OK, jakieś pomysły???

#3 ·
Cześć wszystkim.
Moje drzwi kierowcy nie odblokowują się za pomocą przycisku karty klucza ani za pomocą przycisku centralnego zamka przy włączniku świateł awaryjnych.
Wszystkie inne drzwi zamykają się i otwierają tak, jak powinny, a drzwi kierowcy zamykają się OK, jakieś pomysły ???
Cześć m8, mam ten sam problem z moim megane 1.5 dci, jest świetny, odkąd kupiłem go 6 miesięcy temu, teraz drzwi kierowcy się nie otwierają, a może powinienem powiedzieć, że jest przerywany, wszystkie inne drzwi są w porządku. Jeśli masz jakieś pomysły, daj mi znać, proszę, to doprowadza mnie do szału.:mad:

#6 ·
Czy ktoś rozwiązał ten problem, ponieważ mam tę samą usterkę w moim 52 Laguna II. Nie mogę otworzyć drzwi kierowcy w żaden sposób, więc nie można użyć WD40.
Jeśli jakoś uda mi się je otworzyć, będę mógł zdjąć panel wykończeniowy i nasmarować lub wymienić w razie potrzeby.
Ale najpierw muszę wymyślić, jak je otworzyć.

Dzięki Nick