Independent Renault Forums banner

Wejście audio Megane 3

1 reading
15K views 3 replies 2 participants last post by  Nottnoc  
#1 ·
Cześć wszystkim

Mam Megane 3 z 2012 roku z silnikiem Diesla z czerwono-białymi gniazdami wejściowymi, takimi jak w starym telewizorze. Widziałem, że niektóre Mk3 mają gniazdo USB i gniazdo audio 3,5 mm w skrzynce zamiast wejść RCA. Czy można zmienić wejścia na USB i gniazdo 3,5 mm? Czy jest to łatwe do zrobienia/zdobycia części, jeśli jest to możliwe?

Dzięki

#2 ·
Cześć wszystkim

Mam Megane 3 diesel z 2012 roku z czerwono-białymi gniazdami wejściowymi, takimi jak w starym telewizorze. Widziałem, że w innych mk3 niektóre mają gniazdo USB i gniazdo audio 3,5 mm w skrzynce zamiast wejść RCA. Czy można zmienić wejścia na USB i gniazdo 3,5 mm?
Czy łatwo to zrobić/zdobyć części, jeśli jest to możliwe?

Dzięki
Jednym słowem NIE.
Dźwięk analogowy, USB cyfrowy, nigdy się nie spotkają.
Czy to radio ma Bluetooth? Moje radio Tragic z 2010 roku ma.
Może zdjęcie przodu pomoże w identyfikacji.
Czy masz instrukcję obsługi, która może przynieść owoce w postaci modelu radia?
Jeśli wszystko zawiedzie, przeczytaj ******* instrukcję.

• Like
Reactions: batfink5
#3 ·
Tak, ma Bluetooth, z którym połączyłem mój telefon. Dlatego pytałem o wejścia aux dla mojego iPoda, ponieważ używanie telefonu do muzyki jest niepraktyczne

Attachments

#4 ·
Tak, ma Bluetooth, który połączyłem z moim telefonem. Dlatego pytałem o wejścia aux dla mojego iPoda, ponieważ używanie telefonu do muzyki jest niepraktyczne
To samo radio co moje.
Można mieć więcej niż jedno parowanie Bluetooth. Ale czy to praktyczne, a nawet możliwe, aby robić Muzykę i Telefon, nie mam pojęcia.
Co wiem, to że tani kabel phono do gniazda 3,5 mm BĘDZIE działał z Twoim iPodem, jeśli ma gniazdo 3,5 mm, ustawione na Aux.
LUB, ponieważ Twoje toony są prawdopodobnie MP3, nagraj je na płytę CD i włóż tę płytę CD. Zmieści się około 11 albumów na płycie CD. Przychodzące połączenie telefoniczne ZATRZYMA płytę CD i nadpisze dźwięk.
HTH