Aktualizacja wersji, jeśli to zrobił, był tak szybki, że nie wiem, zrobiłem to od razu, ale co drugi dzień dostajesz aktualizacje, które są darmowe przez 3 lata, ale mówią mi, że jeśli potrzebujesz czegoś specjalnego, zapytaj, zarezerwowałem jeden do regulacji współczynnika kompensacji wtryskiwacza. Spójrz, są na rynku od 10 lat i sprzedają teraz najwyższej klasy sprzęt warsztatowy, przeczytałem, że niektórzy goście w Ameryce twierdzą, że d8 był platformą na najwyższym poziomie, zdolną do obsługi całego ich oprogramowania... kto wie, ale wszędzie, gdzie szukałem, zawsze było wyjątkowo, więc przekonało mnie to 3 lata za darmo plus 149 funtów rocznie, potem prawdopodobnie bym uaktualnił...? Do tej pory otrzymałem dziś 4 e-maile, czytnik kluczy jest niedostępny od miesiąca, nadal go wyślą, ale jako przeprosiny znowu wpłacili 30 funtów na moje konto paypal, co mogę powiedzieć, pod wrażeniem... moje wtryskiwacze są oryginalne z 2009 roku, 94 000 km, jestem ich właścicielem od 3 lat. Nie mam historii serwisowej, kiedy go kupiłem, miał cieknący wtryskiwacz nr 1 przez jakiś czas... wyczyściłem go i ponownie uszczelniłem, wszystko było w porządku, dopóki nie pękł przewód czujnika, teraz znowu jest dobrze, nie jestem ciekawskim bałaganiarzem, jestem ze szkoły „jeśli działa, nie naprawiaj”... kup dongle anyscan, pobierz aplikację, technologia aplikacji dwukierunkowej aye tdy serwis, jestem pewien, że nie ma haczyka... po prostu uczciwa firma...