Jak w tytule, jak usunąć kierownicę/poduszkę powietrzną?
Przepraszam, dopiero co zobaczyłem twoją odpowiedź!USTAW kierownicę w pozycji na wprost, Odłącz akumulator, POZOSTAW na co najmniej 10 minut, poduszkę powietrzną trzeba najpierw zdjąć, w pozycji/osi od 12 do 6 znajduje się otwór pod kierownicą, możesz go poczuć, jeśli nie, będziesz musiał zejść na podłogę i spojrzeć na niego, następnie musisz włożyć śrubokręt, zalecany t30, w ten otwór, mam nadzieję, że nadal ze mną jesteś, gdy znajdziesz otwór, wróć na siedzenie kierowcy, mocno wciśnij śrubokręt do góry i jednocześnie przesuń poduszkę powietrzną do szyby przedniej, wtedy zobaczysz, co trzyma twoją kierownicę, poluzuj cokolwiek tam jest, jeśli to nakrętka, to umieść ją ponownie tak, aby była równo z gwintem, jeśli to kołek torx, to poluzuj go, wyjmij go całkowicie, a następnie wkręć go z powrotem, aż tylko dotknie palcami, poluzuj go o dwa pełne obroty, teraz musisz być trochę akrobatą, podnieś oba kolana, aż będą naciskać na boki kierownicy, następnie musisz uderzyć w środek kierownicy, jeśli to nakrętka, wystarczy przedłużka/pręt, jeśli to śruba torx, to gniazdo torx umieszcza się na łbie i uderza prętem, Nie obracaj sprężyny zegarowej po wyjęciu. Zaznacz położenie sprężyny zegarowej (WEWNĄTRZ DO ZEWNĄTRZ), jeśli ją zdejmujesz, używam do tego taśmy maskującej lub izolacyjnej, aby je utrzymać, aby się nie obracały, ale jeśli nie masz żadnej z nich, to lakier do paznokci wystarczy, zaznacz na wewnętrznej i zewnętrznej stronie jako punkty wyrównania...Karminowa czerwień to dobry odcień, ponieważ podkreśla moje usta, gdy piję piwo, ups, złe forum